Статуси за темою:

Домашня грибна юшка

Реклама

Грибна юшка
Любите гриби? Тоді цей кулінарний рецепт приготування домашньої грибної юшки – для вас!

Інгредієнти:

- 500 грам печериць
- Дві цибулини невеликих розмірів
- 50 г. вершкового масла
- 2 ст.л. борошна
- 600 мл. курячого, м’ясного або овочевого бульйону
- 200 мл. вершків
- Сіль і перець – за смаком

Приготування:

1) Спочатку потрібно дрібними кубиками нарізати цибулю і пластинками гриби.
2) Тепер візьміть каструлю з товстим дном і розігрійте в ній 2 ст.л. олії. Покладіть в неї цибулю і посмажте її близько 3-4 хвилин, при цьому ретельно помішуючи.
3) Після цього додайте гриби і посмажте їх до того моменту, поки вони не стануть м’якими (це займе близько 5-7 хвилин), не випаровуйте всю воду з грибів. Все піде в суп.
4) Візьміть ще одну каструлю і розтопіть в ній вершкове масло, всипте в нього трохи борошна і обсмажте протягом півтора-двох хвилин. Потім поступово, не припиняючи помішувати, влийте бульйон і доведіть його до кипіння.
5) Тепер прийшов час додати печериці та цибулю, ретельно перемішати всі інгредієнти і знову довести їх до кипіння.
6) Далі потрібно подрібнити все за допомогою блендера. В кінці не забудьте додати сіль і перець за смаком і потримати суп на маленькому вогні ще 7-10 хвилин.
7) Потім потрібно влити вершки, ще разок довести все це до кипіння і відразу зняти з вогню.

Як бачите, приготувати крем-супу (бшки) з печериць досить просто і не вимагає особливих витрат. Подавати краще всього, попередньо посипавши його зеленню, сухариками, насінням або дрібно нарубаними волоськими горіхами. Приємного апетиту!

Реклама

Джерело: Українські статуси
Читайте також:

Зв'язок
Закрити

Ваше ім'я (обов'язково)

Ваш email (обов'язково)

Тема

Повідомлення

captcha