Вітання

Українські вітання приємно отримати у святковий день кожному українцю. Все це через те, що вітання українською мовою, нажаль, поки що рідкість. Дуже багато вітання пишуть прості люди, які за звичкою штампують вітання не рідною мовою, це і вітання до дня святого Валентина (типу: I Love You) і вітання з новим роком, де картинки та вітальні листівки вітають аж ніяк не з новим роком. Але в нас є альтернатива - це вітання від сайту "Українські статуси"!

Вітання українці шукають щодня, бо щодня когось вітають з днем народження, чи з днем ангела. Наші ж вітання задовільняють як потребу привітати з днем народження, так і привітати з днем ангела. Тому вам не доведеться шукати в мережі вітання українською мовою, просто перегляньте наші статуси-вітання.

Вітання потрібні не лише закоханим та друзям для привітання своїх друзів. Вітання також необхідні й дітям, які мають таке важливе і зворушливе свято, як - день матері. Так, саме діти його мають, бо для них це особливий день, навіть більше ніж самим матерям. Бо саме у цей день, діти можуть скреативити і привітати маму з днем матері, та поазати, що її частинка життя, що завжди поруч - варта того, що вона живе. Чим не сенс життя?

Вітання бувають різні: вітальні листівки, картинки-вітання, вітання у віршах, текстові вітання, вітання СМС та інші. У нас всі вітання українською мовою!

Сьогодні вітання українською мовою, для українців, стали невід'ємною частиною інтернет культури, тому дуже важливо вітати друзів, матерів, батьків, вітати своїх коханих та знайомих в інтернеті потрібно українською мовою. Бо лише українські вітання - сам факт того, що ваше вітання українською мовою, говорить про вашу уважність та справжнє бажання привітати людину зі святом від душі.

Вітаймося українською і все буде добре! ;)

Статуси за темою:

Майстер класс по виготовленню Великодніх віночків14.04.2017

Худко! У нас залишилось мало часу, але достатньо, щоб прикрасити свій Великдень. Майстер класс по виготовленню Великодніх віночків, від Наталі Терлецької та її подруги флористом- декоратором Маруньки Татарчинської.

Мітки:

Як малювати Святого Миколая25.11.2016

Скоро свято Святого Миколая, діти подарунки собі замовляють. Але для того, щоб мати прихильність святого, потрібно бути чемним, слухняним і вміти звертатись до нього. Віршики вчити, листи писати, але найкраще – картини малювати!

(більше…)

Мітки:

Гарні слова про Великдень30.04.2016

Великодні яйця

Великдень – це не фарбовані яйця і паски з магазину. Великдень – не день, коли сотні тисяч людей єдиний раз в році приходять до церкви, бо так треба. Її сенс не в тому, щоб автоматично відповідати “Воістину воскрес”, навіть не замислюючись над сенсом сказаного. Бог спокутував всіх нас, Він показав найвищу любов, на яку не здатна жодна інша людина. (більше…)

Мітки:

Із Воскресінням вітання30.04.2016

Із Воскресінням –
Світлим святом!
Усмішок й радості багато!
Хай Божа ласка Завітає
І щастям Вас благословляє!
Смакує паска на Здоров я,
І благодать іде З небес,
У день, наповнений любов ю,
Радійте, бо Христос Воскрес!

Мітки:

1 2 3 4 5 6 11
Зв'язок
Закрити

Ваше ім'я (обов'язково)

Ваш email (обов'язково)

Тема

Повідомлення

captcha